HJC Casca HJC i30 Zetra

899,00 RON
HJC i30 Zetra este o casca moderna open-face de la producatorul numarul 1 in lume, HJC. Carcasa din policarbonat, ochelari de soare incorporati, interior antibacterian si o viziera ca a unei casti integrale care tine insectele si curentul de aer nedorit la distanta pregatita pentru pinlock. 

Compatibila cu intercom SENA dedicat pentru castile HJC: SMART HJC 20B si SMART HJC 10B.
Culoare: Roz
Marime:
XS
S
M
L
Cod Produs: HJC170308-S Ai nevoie de ajutor?
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Casca moto open face HJC i30 Zetra

 

HJC i30 Zetra este o casca moto din segmentul open-face de la producatorul numarul 1 in lume, HJC.

Este o casca accesorizata, are carcasa din policarbonat, ochelari de soare incorporati, interior antibacterian si o viziera cu un camp vizual larg si care tine insectele si curentul de aer nedorit la distanta, pregatita pentru pinlock. 

Carcasa exterioara este facuta din policarbonat, un material de ultima generatie, ce iti ofera nu numai un nivel de protectie foarte ridicat, ci si o greutate scazuta. Carcasa exterioara are un design modern si este foarte aerodinamica. Vine in doua dimensiuni ale carcasei exterioare si cu sase marimi la interior. Poti alege de la XS si pana la XXL.

Fiind o casca open-face este normal sa fie foarte ventilata, dar ce plus are aceasta gama fata de alte casti open face?  Cele trei prize generoase din parte de sus a castii permite sa-ti ajustezi fluxul de aer exact dupa necesitatile tale. 

Ochelarii de soare interiori sunt tratati antiaburire si se actioneaza usor printr-un buton care culiseaza sus-jos, situat in partea stanga a castii. Daca vrei sa folosesti ochelarii de soare pur si simplu tragi de buton spre spate. Daca nu mai ai nevoie de ei, impingi de buton spre fata. Ochelarii de soare ajuta anumite persoane sa se concentreze mai bine la drum atunci cand lumina soarelui este foarte puternica. Sistemul de actionare al ochelarilor este unul premium, pe baza de cablu. 

Viziera este foarte larga si ofera un camp vizual foarte generos, ceea ce este un atu mai ales in jungla urbana unde trebuie sa eviti pericole la tot pasul. In partea de jos, unde se termina, are o margine rotunjita, ceea ce o face usor de gasit si actionat sus jos.
Viziera este pregatita cu pini pentru montarea ulterioara a unui pinlock, un sistem eficient in caz de vreme rea, ce opreste sau intarzie aburirea vizierei. 
Datorita sistemului QuickSlide este usor de inlocuit, se poate schimba in mai putin de 10 secunde. 

Pe margini casca are niste opritori unde aceasta viziera se sprijina. Ce rol au? In cazul in care ceva pune presiune pe viziera, aceasta sta la locul ei si nu sare la cea mai mica lovitura, astfel aveti un nivel de protectie mai ridicat fata de majoritatea castilor open face. 

Interiorul antibacterian MULTICOOL este foarte confortabil, rezistent la uzura si complet detasabil, ceea ce il face foarte usor de spalat. Materialele folosite sunt "respirabile". Adica chiar si daca nu folositi o cagula si transpirati direct in el, aceasta este foarte ventilat si se usuca rapid, un sistem foarte eficient ce nu te lasa sa stai cu capul ud.

Buretii interiori strang foarte bine pe cap si sunt mult mai ingusti in partea de jos, incercand sa asigure o etanseitate cat mai buna, pentru un confort sporit la drum lung. 

Inca un lucru util, casca este usor de folosit daca ai ochelari de vedere. Adica forma buretilor interiori a fost redesenata ca tu sa iti poti pune fara nici o problema ochelarii de vedere. 

Sistemul de inchidere micrometric asigura o ajustare usoara si rapida, fiind usor de folosit chiar si cu manusi. 

Pe interior, in laterale, in dreptul urechilor avem doua orificii care ne permit sa montam difuzoarele de la un sistem de comunicare de timp intercom. Compatibil cu difuzoare mari si performante cum ar fi cele de la Sena sau Cardo. In partea din spate (zona cefei) casca are un loc special unde se poate monta un intercom dedicat de la HJC. 

Casca este compatibila cu sistemele de comunicatie fabricate de SENA special pentru castile HJC: SMART HJC 20B si SMART HJC 10B. Click pe sistemul intercom dorit pentru mai multe detalii. 

Nu mai sta pe ganduri. Alege-ti designul preferat si bucura-te de drum alaturi de o casca atent construita si finisata.


Cele mai importante detalii tehnice ale modelului HJC i30 Zetra:

  • Carcasa exterioara compacta, usoara si aerodinamica, in 2 dimensiuni

  • Constructie: carcasa exterioara din policarbonat, un material de ultima generatie ce imbunatateste rezistenta si reduce greutatea

  • Sistem de ventilatie: aerisire in partea superioara centrala pentru o ventilatie optima si extragerea umiditatii din interior 

  • Sistem de scoatere/inlocuire rapida a vizorului 

  • Interior  detasabil si lavabil, absoarbe transpiratia si se usuca rapid

  • Viziera HJ-34 tratata anti Uv: UV 95%. 

  • Ochelari de soare usor de actionat pe 2 pozitii cu un buton ce culiseaza fata-spate situat in partea stanga a castii

  • Constructia interiorului permite purtarea ochelarilor de vedere/soare

  • Sistem de inchidere Quick Release usor de folosit chiar si cu manusi

  • Omologare ECE 22.05

Atentie, se livreaza cu viziera clara! Viziera fumurie poate fi achizitionata din sectiunea Accesorii

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri, 09:00 - 17:00

salut@asfalt-uscat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!