Knox Manusi de piele Knox Orsa MK2

699,00 RON
Manusi de piele Knox Orsa MK2 sunt manusi de vara scurte, din piele perforata, ce ofera protectii omologate CE si un fitting confortabil

Culoare: Negru


Marime:
M
L
2XL
La comanda
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: KNX1011571010060
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Manusi de piele Knox Orsa MK2

 

Manusi de piele Knox Orsa MK2 sunt manusi de vara scurte, din piele perforata, ce ofera protectii omologate CE si un fitting confortabil


Acestea sunt cea mai recentă generație a manușii de vară din gama Knox. Perforate, scurte, deja consacrate și foarte apreciate in portofoliul Knox.


Protectie si specificatii


Acestea au un gel tip fagure, in zona osului de la pumn. Acesta este susținut suplimentar prin spumă cu memorie, care, la rândul său, este găzduită într-o carcasă exterioară flexibilă, dar durabilă si rezistenta la impact.

  • Invelisul exterior este fabricat din piele de capră, cu perforatii pentru o ventilatie buna. 
  • Slidere in partea superioara a degetelor pentru o asistenta suplimentara la abraziune.
  • Material utilizabil pe varful degetului pentru utilizarea cu touchscreen.
  • Sistem brevetat Knox (SPS), pentru protecție a osului scafoidu cu un volum si profil redus pe palmă (brevet nr. EP1594378), pentru a elimina efectul de prindere care apare atunci când utilizatorul cade si incepe sa alunece pe asfalt. Se reduce astfel riscul de hiperextensie care poate fi cauzat de un os scafoid rupt.
  • Material din piele de capra se regaseste in palma, impreuna cu un strat moale de spuma cu memorie in strat dublu, pentru zonele cu uzura ridicata.
  • Sistem unic si fiabil de închidere a încheieturii tip BOA, cu volum si profil redus. Elimină nevoia sistemelor de prindere cu velcro, pentru un fitting cat mai precis. Potrivirea micro reglabilă „Dialed in” se strecoară cu ușurință sub mâneca unei jachete.


Modelul Orsa este aprobat omologarilor CE conform EN13594. Testarea CE pentru Orsa acopra 15 teste diferite.  Aceasta acoperă o plaja larga precum: materialele utilizate, fitting, rezistenta la taiere, rezistența la abraziune, cusătura extrem de asemenea extrem de importantă și rezistența la rupere, precum și absorbția impactului.



marimi de la S la 2XL

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri, 09:00 - 17:00

salut@asfalt-uscat.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!